Stacks Image p129588_n128997
  • hezebrink huiskamer foyer
  • duikboot bowling
  • duikboot bowling
  • duikboot bowling

Heeft u iets te vieren?

Feestje met ballonnen

Uw evenement is bij De Hezebrink in goede handen. Of u nu iets organiseert voor uw werk, verjaardag, jubileum of gewoon een feestje voor de gezelligheid. Wij begrijpen dat het belangrijke gebeurtenissen zijn die uitstekend moeten verlopen. Bij De Hezebrink helpen wij mee aan die onvergetelijke bruiloft, die representatieve netwerkborrel of het fantastisch verjaardag- of jubileumfeest. Onze zalen kunnen op uw wensen worden afgestemd en sfeervol worden gedecoreerd. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat de catering klopt. Luxe hapjes, heerlijke buffetten en goede wijn.
De Hezebrink heeft onlangs een aanzienlijke verandering ondergaan. Ons bedrijf is qua exterieur en interieur drastisch verbouwd. Dat biedt nieuwe mogelijkheden voor u, als klant. Daarbij geven wij graag de ruimte voor een eigen inbreng. De suggesties die wij doen zijn slechts voorbeelden. Maak gerust een afspraak en neem de wensen voor uw evenement mee. Met onze kennis en ervaring helpen we uw graag de dag tot een onvergetelijke ervaring te maken.
Bowlen zonder arrangement? Ook dat kan. Kijk hiervoor op onze bowling pagina.
De Hezebrink kent ook na de verbouwing een mooie variatie in zalen die als basis kunnen dienen voor uw feestje, etentje of bijeenkomst. Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een bruiloft of een ander evenement, neem dan even contact op. Met één telefoontje schetsen wij de mogelijkheden.