Stacks Image p1392140_n128997
  • hezebrink huiskamer foyer
  • duikboot bowling
  • duikboot bowling
  • duikboot bowling

Van bittergarnituur tot uitgebreid hoofdbuffet

Op culinair gebied kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij bieden verschillende buffetten aan. De consumpties zijn daar niet bij inbegrepen. Voor vaste prijsafspraken verwijzen wij u graag naar onze all-in arrangementen.
Alle diners worden in buffetvorm gepresenteerd voor groepen vanaf 12 personen. Als u gasten hebt die een speciaal dieet volgen of vegetarisch zijn, horen wij dit graag van tevoren. Indien u dit pas op de dag zelf doorgeeft, bestaat de mogelijkheid dat wij hiervoor niet alles in huis hebben.
Speciale wensen kunt u uiteraard altijd met ons overleggen.

Trendy amuses

Trendy amuses

Letterlijk uit het Frans vertaald als ‘mondvermaakjes’. Laat u verrassen door deze bijzondere, smaakvol gepresenteerde hapjes.

Warme exclusieve hapjes

exclusieve hapjes

Verantwoorde borrelhapjes? Jazeker! Wij geloven in eerlijke producten die op een verantwoorde manier bereid zijn. Ook voor halal en koosjer kunt u bij ons terecht.

Emster koffiebrunch/tafel

Emster koffietafel/brunch

Een lekker en verfijnd lunchbuffet.
Wij streven erna om zoveel mogelijk Veluwse streekproducten, Ambachtelijk, Bourgondisch en Natuurlijk te leveren.

Hoofdbuffetten

Emster buffet Classique

Emster klassiek buffet

Een buffet dat zich uitstekend leent voor een reis door warme en koude bereidingen van gerechten uit de provinciaalse keuken met regionale streekproducten.

Pasta e Baste

pasta en baste

Italië, het land waar met de eenvoudigste ingrediënten de lekkerste dingen gemaakt worden. Een keuken zonder tierelantijnen. Het gevoel van eenvoud, maar bovenal smakelijke gerechten.

Opgewekt Veluws dessert

Veluws dessert in weckpot

Vroeger werden, om de levensduur te verlengen, grondstoffen ingekookt en op weckflessen gezet. Wij houden die duurzame gedachte in ere en serveren onze dessertgerechten in weckpotjes.