Zaken doen bij De Hezebrink

In alle rust effectief vergaderen

Wij bieden ruimte voor kleine tot zeer grote groepen.De opstelling en indeling van de zaal richten wij naar wens in. Uiteraard mag een goede koffie/ thee service niet ontbreken. Wilt u het combineren met een lunch? Vertel ons dit en wij zorgen ervoor dat de luxe verse broodjes en sappen geserveerd worden op het gewenste tijdstip.

vergaderen in Proatkamer

Bedrijfsfeesten van groot tot klein

Met het personeel en/of klanten een leuke gelegenheid vieren? Dat kan bij ons. Met een eigen bar, speciale ruimte voor de DJ en een goede audio-installatie. Het gebruik van de Hezezaal voor ontvangst, catering en finale is uitstekend te combineren met diverse activiteiten in de bowling/schietkelder. Maar ook met sportactiviteiten in de sportzaal en brainteasers in de Proatkamer. In samenspraak kunnen we een volledig programma samenstellen dat de gasten zeker zullen waarderen. Andere wensen en ideeën zijn uiteraard ook bespreekbaar.

feest in de Hezezaal en sportzaal

Cateringservice op locatie

Met onze jarenlange ervaring in de catering, en met een stevige opleiding als basis, bieden wij een broodjesservice voor bedrijven. Daarbij ligt het accent op vers, biologisch, gezond en ‘anders’. De producten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en lokaal van de boer uit de buurt. Wij bieden veel creatieve oplossingen voor de lunch. Neem contact op voor meer informatie.